Dagje weg in Nederland

Nederland is een prachtig land dat continu in een gevecht is met water. Allerlei landen vragen aan ons vlakke landje om te helpen als ze te maken krijgen met een water probleem. Naast onze expertise met water heeft Nederland ook nog eens een rijke historie en prachtige natuur waar iedereen van kan genieten. Ook al zijn er in Nederland geen grote bergen of mooie heuvels, het vlakke landschap heeft toch wel iets. Een prachtige plek voor een mooi dagje uit (tip: dagje uit kortingscodes van Bestel je korting).

Genoeg om te bezichtigen en doen

In Nederland zijn een hoop leuke plekken om te bezoeken en meer te zien van de Nederlandse cultuur. We hebben allereerst een hoop musea om te bezoeken. Een paar van de bekendste zijn: Het Anne Frank huis, Het rijksmuseum en NEMO. Als je meer houdt van de natuur in Nederland heb je ook nationale parken zoals het Lauwersmeer en Weerribben. Als je meer op zoek bent naar adrenaline heb je ook allerlei leuke en bekende pretparken. Een paar van deze parken zijn: Toverland, De Efteling en Walibi Holland. De Efteling en Walibi Holland zijn tevens ook nog eens twee van de meest bezochte parken in heel Europa

Uitstapjes in Nederland met kinderen

Ook zijn er in Nederland veel plekken om te bezoeken waar de kinderen plezier kunnen hebben. Naast de vele familieparken zijn er allerlei leuke ander plekken om met de kinderen te bezoeken zoals dierentuinen en safariparken. Zo kunnen de kinderen de mooiste dieren ontdekken en van dichtbij bewonderen. Mocht je kind meer houden van zwemmen, dan is Zwemcentrum de Tongelreep de plek om te zwemmen.