Dolfinarium

Spetterend plezier!

Wie wordt er nou niet vrolijk van dolfijnen? Deze blije waterdieren bezorgen je gegarandeerd een lach op je gezicht. Ontdek de onderwaterwereld bij het Dolfinarium te Harderwijk. Door middel van spetterende shows sta je versteld van de schoonheden van dolfijnen en de trucjes van zeehonden en zeeleeuwen. Het team van Dolfinarium beantwoordt dolgraag al jouw vragen en legt met plezier uit. Zo leer je alles over de waterdieren én heb je een onvergetelijke dag. Wat wil je nog meer?! Daarnaast leer je verschillende vissoorten kennen en wie weet durf jij wel een haai of rog te aaien!

Say cheese!

Wil je nog dichter in de buurt komen van je favoriete dolfijn of zeeleeuw? Ga dan op de foto met ze! Hoe gaaf is het om te zeggen dat jij een dolfijn hebt mogen gezien én ermee op de foto staat? Een unieke ervaring die je zeker niet moet laten liggen. 

Dolfijnen van dichtbij

Kun je geen genoeg krijgen van de vrolijke waterdieren? Het Dolfinarium geeft jou de kans om in een programma van 1 of 2 uur het verblijf van de dolfijnen te ontdekken. Hierbij zie je hoe ze leven en hoe ze gevoerd worden. En het hoogtepunt van dit programma: je leert de dolfijnen trucjes, je mag ze aaien én je gaat op de foto. Een geweldige verrassing voor je zoon of dochter die ze nooit meer zullen vergeten. 

Slapen bij dolfijnen

Benieuwd hoe dolfijnen slapen of wat ze 's nachts allemaal doen? Altijd al na sluitingstijd in een park willen verblijven als alle andere bezoekers weg zijn? Grijp nu je kans! Bij het Dolfinarium is het mogelijk voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar om 'onder water' te slapen en eindeloos de dolfijnen te bekijken. Dit programma begint als het park gaat sluiten en eindigt als het park de volgende ochtend weer opengaat. Wat je precies gaat doen is een verrassing, maar het programma zit boordevol exclusieve activiteiten. Je mag dingen doen die normaal alleen de trainers doen en je komt op plekken in het park die normaal niet toegankelijk zijn. Inclusief eten en drinken, een leuk cadeautje én een parkbezoek maakt dit een geweldige ervaring. TIP: Slapen bij de dolfijnen als verjaardagscadeau is pas écht een verrassing. 

Kortom: het Dolfinarium is dus een veelzijdig park die je gegarandeerd een spetterende dag laat beleven! 

Vanuit het NS station Harderwijk gaan er verschillende buslijnen naar het Dolfinarium toe. Vanuit de bushalte is het nog 5 minuten lopen naar het park. Voor de routebeschrijvingen voor wanneer je met de auto komt, klik hier

Contact Dolfinarium

Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk
+31 (0)341 467 467
www.dolfinarium.nl 

Openingstijden Dolfinarium

Het Dolfinarium is geopend van 18 februari tot 29 oktober 2017. In de maanden juli en augustus gelden de openingstijden van 10:00-18:00 uur. Alle andere maanden is het park geopend tot 17:00 uur. Let op: in maart is het Dolfinarium alleen in de weekenden geopend. 

Terug naar overzicht