Educatieve uitstapjes

Een dagje ontspannen

Uitstapjes zijn natuurlijk zo leuk omdat je zonder zorgen plezier kunt maken. Je hoeft nergens aan te denken en je beleeft een dag vol ontspanning. Je bent op een plek waar je niet vaak of nooit bent geweest, dus je kijkt je ogen uit. Op zo'n dag is het niet de bedoeling om veel te leren. Of toch wel?

Leren is leuk! 

Leren is niet iets waar je altijd zin in hebt. Vaak is het saai en eentonig en kun je niet wachten om lekker te ontspannen. Maar wat nou als je plezier kunt hebben en tegelijkertijd iets kunt leren? Het klinkt bijna onmogelijk, maar Stap Is Uit bewijst het tegendeel. Zo zijn er ontzettend veel leuke uitstapjes waar kinderen spelenderwijs kennis opdoen op het gebied van wetenschap, natuur, cultuur, geschiedenis en ga zo maar door. Ook voor de jeugd en volwassenen is het dé plek om op een plezierige manier meer te weten te komen over van alles en nog wat. Deze uitstapjes trekken je aandacht op zo'n goede manier, dat je (bijna) onbewust ontzettend veel leert. Met behulp van workshops, doe-het-zelf-hoekjes, rondleidingen en speurtochten ontdekken jullie alles wat je nog niet wist over een bepaald onderwerp. Je bent nooit te oud om te leren, dus opa en oma beleven hier gegarandeerd ook een zeer leerzame dag. Een ideaal uitstapje voor iedereen dus!

Ontdek het zelf

Leren is nog nooit zo makkelijk, plezierig en ontspannen geweest als bij één van de leuke educatieve uitstapjes in Nederland. Nederland kent meer educatieve dagjes uit dan de meeste mensen zich bewust zijn, dus Stap Is Uit laat je graag kennis maken. Hieronder beschrijft Stap Is Uit de leukste educatieve uitstapjes voor jong en oud. Veel leerplezier!