Efteling

Ontdek de magische Efteling..

Iedereen kent de Efteling wel. Een wereld vol sprookjes en magische avonturen gaat voor je open. De Efteling is één van de grootste pretparken van Europa en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Werkelijk aan iedere leeftijd is gedacht. Sprookjes worden werkelijkheid voor de allerkleinsten, er zijn tientallen attracties voor tieners en voor de al iets oudere jeugd en volwassenen heeft de Efteling angstaanjagende achtbanen voor mensen met lef. Ontdek De Vliegende Hollander en de Python. Voor het hele gezin zijn er spectaculaire shows, zoals de watershow Aquanura of de Sprookjesboomshow. Ook volwassenen genieten van dit prachtige park vol met haar wonderschone natuur. De Efteling is niet voor niets 'Het leukste uitje van Nederland 2017' volgens ANWB. 

Bereikbaarheid

De Efteling is zeer makkelijk te bereiken. Met het openbaar vervoer vanuit station Tilburg en Den Bosch ben je binnen no-time bij het park. Kom je met de auto? De Efteling heeft veel borden op de route staan, zodat je vlekkeloos naar het attractiepark wordt geleid. 

Nog langer plezier!

Kun je geen genoeg krijgen na één dag plezier? Boek een overnachting en geniet nog langer van de magische avonturen en sprookjes die de Efteling te bieden heeft. Maak je keuze uit een hotelkamer, appartement of vakantiehuisje. Zo is het geen probleem om ook met grote groepen te verblijven. Een overnachting geeft je onbeperkt toegang tot het park.

Contact Efteling

Efteling Park / Theater
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
+31 (0)416 537 777
www.efteling.nl

Openingstijden Efteling

Geweldig nieuws! De Efteling is 365 dagen per jaar geopend, wat dit park een uitstekend uitstapje maakt voor ieder seizoen. Om de precieze openingstijden, shows en verwachte drukte te zien, klik hier.

Terug naar overzicht