Gratis uitstapjes voor iedereen!

Denk je aan een dagje uit, dan denk je vast ook aan de vaak dure prijskaartjes die eraan hangen. Want laten we eerlijk zijn; met het gezin naar een pretpark toe is niet iets wat je je ieder weekend kunt veroorloven. Veel mensen worden belemmerd door deze prijzen en denken dat ze hierdoor geen leuke uitstapjes kunnen plannen. Maar niets is minder waar! Www.stapisuit.nl laat je graag zien hoe je een geweldige dag gaat beleven zonder je daarna schuldig te voelen of een extra dag te moeten overwerken. En zo blijft er geld over voor een ijsje voor de kids na afloop. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

1. Wandelen in één van de vele natuurparken

Nederland staat bekend om de vele groene velden en de prachtige natuur. Als je je ogen uit wilt kijken en graag in de buitenlucht wilt vertoeven, beleef je hier een geweldige dag zónder ervoor te betalen. Of je nou in Groningen woont of in Limburg, overal is de natuur te vinden. Zo hoef je voor een geweldig park geen uren te reizen. TIP: Neem een kleedje mee en verzorg je eigen lunch. Optimaal genieten!

2. Op naar de kinderboerderij

De kinderen vinden het ge-wel-dig. Spelen tussen de beestjes, ze eten geven en ze aaien. Niet alleen de kinderen vermaken zich hier, ook opa, oma, mama en papa kijken hun ogen uit. Een indrukwekkende pauw met gekleurde veren trekt al snel de aandacht en zo'n klein paardje neem je het liefst meteen mee naar huis. Met een beetje geluk schijnt de zon en kun je ook nog lekker wandelen in de buurt of lekker in de zon genieten. 

3. Dé favoriet voor in de zomer: het strand

Het strand is niet voor niets populair bij een dagje uit. Een beachday is weggelegd voor alle leeftijden, het is gratis, je bent binnen no-time mooi bruin en je kunt lekker afkoelen in het water. Lekker tot rust komen en genieten is iets waar het strand zeker voor zorgt. 

4. Cultuur snuiven in eigen land

De grote steden zoals Maastricht, Utrecht en Amsterdam hebben allemaal een interessante geschiedenis wat je vaak terugziet in de stad zelf. Oude monumenten, standbeelden en kastelen laten je terugdenken aan de tijd van vroeger. Maar ook de minder grote steden, zoals Vlissingen, vertellen het geschiedenisverhaal op hun eigen manier. Met brede stranden, verse vis en met de welbekende Deltawerken: voor een interessante dag waar je ook nog iets van opsteekt bezoek je de mooiste steden. TIP: Vergeet vooral niet om foto's te maken!

Acties 

Gelukkig is het niet onmogelijk om goedkoop naar een pretpark, speeltuin of museum te gaan. Veel supermarkten houden geregeld acties waarbij je zegeltjes kunt sparen voor een dagje uit. Zo krijg je korting als je een spaarkaart vol hebt. Ook zijn er websites zoals vakantieveilingen, waarop tickets voor bijvoorbeeld attractiepark Walibi worden geveild. Je kunt zelf bepalen wat je maximale bedrag is dat je wilt uitgeven en dan kun je beginnen met bieden. En denk ook aan marktplaats: hier worden vaak tickets verkocht voor een pretpark of speeltuin, maar let wel op of het veilig is. Betaal nooit als je het niet vertrouwt. Ook kun je op Facebook een berichtje plaatsen dat je op zoek bent naar tickets voor een dagje uit. Deze mensen zijn bekend voor je, dus als je tickets wilt overkopen is dit een betrouwbare manier.