Julianatoren

Julianatoren, een droom die uitkomt!

Een onvergetelijke dag organiseren waarbij het draait om de kids? Julianatoren overtreft al je verwachtingen. Speciaal voor kinderen tussen 2 en 12 jaar biedt Julianatoren maar liefst meer dan 60 attracties! Ontdek de avontuurlijke jungle vanuit een stoere jeep in Jul's Safaribaan, beleef spetterende waterpret in de Springende Piraat en kijk je ogen uit in het Reuzenrad. Na afloop genieten van poffertjes of een suikerspin: er zijn genoeg horecagelegenheden. Vergeet ook zeker niet één van de shows te bezoeken waarbij de kinderen kennis maken met onder andere Jul en Julia zelf! Ook zijn er vrijwel iedere zomerweek bekende sprookjesfiguren op bezoek in Julianatoren die zorgen voor een magische sfeer. Denk aan Hans & Grietje, Assepoester en Sneeuwwitje. Benieuwd welke shows er worden opgevoerd wanneer jullie van plan zijn om Julianatoren te bezoeken? Klik hier voor een handige kalender die een overzicht geeft van de shows. Extra leuk: Iedere dag wordt het park geopend met een korte openingsshow. Dit biedt je kinderen de kans het hele team van Julianatoren te ontmoeten. Ga op de foto met Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin!
Julianatoren laat al de dromen van je kinderen uitkomen. Geniet samen van een geweldige dag. 

TIP: Bestel je toegangstickets online, dan ontvang je €2 korting.

Julianatoren ligt aan de rand van Apeldoorn en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanuit station Amersfoort kun je bus 102 of 104 nemen die je precies voor de ingang van het park afzet. Met de auto is het ook geen probleem: Julianatoren staat langs alle invalswegen goed aangegeven. 

Contact Julianatoren:

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
055 – 355 3265
www.julianatoren.nl

Openingstijden Julianatoren:

Julianatoren is geopend in de maanden april tot en met november. Let op: het park is alleen in de maanden mei tot en met augustus iedere dag geopend. De andere maanden hebben afwijkende openingsdagen, die worden aangegeven in de kalender op de website. Iedere dag dat het pretpark opent, begint de Openingsshow om 10.15 uur en gaat het park officieel open om 10:30 uur. 

Terug naar overzicht