Naar het strand

Op naar het strand!

Als de zon zich eindelijk laat zien in Nederland en ons kikkerlandje wordt opgewarmd, is het een leuk idee om naar het strand te gaan. Voor een ultiem vakantiegevoel hoef je niet naar het buitenland, zolang je maar weet welke stranden, zeeën, waterplassen en meren je echt eens moet bezoeken.

1. Badplaats Cadzand

Cadzand is de meest zuidelijke badplaats van Nederland. Deze badplaats met een kustlijn van ongeveer 11 kilometer breed behoort tot de Zeelandse kust. Zeeland heeft in de zomermaanden het meeste aantal uren zon, dus voor een echt vakantiegevoel moet je zeker naar Cadzand. Daarnaast staat Cadzand bekend om de vele toprestaurants met perfect bereidde visgerechten. Met prachtig uitzicht over de zee kan jullie dagje strand niet meer stuk!

2. Badplaats Bloemendaal aan Zee

Bloemendaal aan Zee is vooral bij de jongeren populair. Er zijn tientallen strandtenten en cafés waar het altijd erg gezellig is. Maar ook voor families is het strand ideaal; het strand is namelijk opgedeeld in 'delen'. Zo heb je een stuk strand waar veel activiteiten plaatsvinden zoals vliegeren en zeilen. Ben je op zoek naar het familiestrand? Deze vindt je tussen paal 61.00 en 60.25. Hier is het lekker rustig en kunnen de kinderen spelen in ondiep water. 
TIP: Bekijk voor vertrek de livecam van de reddingsbrigade van Bloemendaal. Daarop kun je zien hoe druk het op het strand is en of de zon schijnt op dat moment. Erg handig! 

3. Strandpark E3

Midden in het bos, vlakbij Eersel, vind je het E3 strand. Een uitstekende plek om lekker met je vrienden en vriendinnen, je vriendje, familie of kinderen te genieten. Plezier gegarandeerd voor jong en oud. Je kunt een keuze maken tussen een plaatsje op het mooie witte zandstrand of toch liever op een grasweide. Je kunt je handdoek midden tussen de andere bezoekers leggen of op zoek gaan naar een rustig plekje: E3 heeft aan iedereen gedacht. Voor de kinderen zijn er ondiepe gedeelten en de echte zwemmers hebben genoeg ruimte om baantjes te trekken. Een uniek strandpark die je echt niet mag missen. 

Terug naar overzicht