Neeltje Jans

Bezoek Neeltje Jans!

Een combinatie van plezier maken én alles te weten komen over de bekende Deltawerken en de schitterende onderwaterwereld. Dit allemaal op één locatie: Deltapark Neeltje Jans te Vrouwenpolder. Geschikt voor iedere leeftijd en dus kun je met de hele familie langskomen. Neeltje Jans bestaat uit een waterpark, attracties, Deltawerken en nog veel meer.. Je kijkt je ogen uit tijdens een bezoek aan Neeltje Jans. 

Waterpark + attracties

Neeltje Jans beschikt over een waterpark waar je lekker kunt afkoelen op de hete zomerdagen. Op de waterspeelplaats kun je zelf sluizen bedienen, watervallen maken en water weg pompen. Samen met de waterglijbaan geeft dit uren plezier voor ieder kind. Daarnaast krijg je bij Neeltje Jans de kans om een krachtige orkaan mee te maken. Zeer indrukwekkend voor zowel kinderen als volwassenen! 

Deltawerken + rondvaart

In 1953 gebeurde de Watersnoodramp. Een gebeurtenis die nóóit meer mocht gebeuren en daarom werden de Deltawerken gebouwd. Bij Neeltje Jans stap je terug in de tijd en krijg je een goede indruk van de Watersnoodramp en de bouw van de Deltawerken. Door middel van films, exposities en bezichtigingen maak je het allemaal van dichtbij mee. Een stukje geschiedenis die de aandacht van iedereen met volle overtuiging trekt. 

Ook is het mogelijk om een rondvaart te maken over de Oosterschelde. Tijdens deze tocht kunt u genieten van het water. Met een beetje geluk spot u zelfs zeehonden of bruinvissen. Voor de prijs van €3,50 beleef je één uur lang een geweldige boottocht. 

Adembenemende shows

Bij Neeltje Jans kom je oog in oog te staan met zeehonden en zeeleeuwen tijdens de spetterende shows. Hierbij is het mogelijk om op de foto te gaan met één van de 4 Californische zeeleeuwen, waarbij je ze ook nog een visje mag geven en je alles te weten komt over de zeeleeuwentrainingen. 

Zwemmen met zeeleeuwen of haaien

Onder leiding van een trainer krijg jij de kans om te zwemmen tussen de zeeleeuwen! Je leert alle weetjes over zeeleeuwen, je mag ze aaien en voeren, een trucje laten doen en uiteindelijk krijg je zelfs een kusje van ze. Een fotograaf is aanwezig die dit speciale avontuur vastlegt. Zowel geschikt voor kinderen (met zwemdiploma) en volwassenen. Een leuke activiteit die je zeker niet mag missen als je naar Neeltje Jans gaat. 

Ga je liever een echte uitdaging aan? Duik in het water en zwem met haaien! Onder speciale begeleiding en in een duikkooi krijg jij de kans om tussen de haaien te zwemmen en deze zelfs te voeren. Ook krijg je een rondleiding achter de schermen. Zwemmen met haaien is geschikt voor kinderen (met zwemdiploma) en volwassenen. 

Bluereef Aquarium

Ontdek het grootste zeeaquarium van Nederland. Bekijk de schoonheid van haaien, roggen en zeeanemonen en maak kennis met verschillende soorten vissen die in de Oosterschelde en Noordzee leven. Neem ook een kijkje in de WalvisWereld, waar je alles te weten komt over de reuzen van het water. Bezichtig een skelet van 22 meter lang en kom erachter hoe walvissen communiceren. 

Deltapark Neeltje Jans is dus een geweldig uitstapje als je iets zoekt voor de hele familie. Een onvergetelijke en leerzame dag heb je bij Neeltje Jans!

Ook Neeltje Jans is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Voor routebeschrijvingen en het plannen van uw reis, klik hier.

Contact Neeltje Jans

Eiland Neeltje Jans
Faelweg 5
4354 RB Vrouwenpolder
+31 (0) 111 655 655
www.neeltjejans.nl

Openingstijden Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is geopend van 1 april tot en met 29 oktober 2017. Het park is iedere dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
 

Terug naar overzicht