Slagharen

Attractie- en waterpark Slagharen

Attractiepark, waterpark en vakantiepark in één: Slagharen heeft het allemaal. Bezoek het attractiepark en beleef het westernleven alsof je zelf een cowboy of cowgirl bent. Met meer dan 30 attracties vermaak jij je de hele dag in het Wilde Westen. Nieuw! Sinds april 2017 is een nieuwe achtbaan gelanceerd: Gold Rush. Dit is de eerste triple launch achtbaan van Nederland en lanceert je maar liefst drie keer van 0 naar 95 kilometer per uur. Durf jij het aan? Of koel lekker af in Expedition Nautilus, waarbij het de bedoeling is elkaar zo nat mogelijk te schieten. Vergeet ook zeker niet één van de shows, parades en straatentertainment mee te maken.

Aqua Mexicana

Naast de avonturen van het attractiepark, beleef je ongekende waterpret in het waterpark Aqua Mexicana. Deze is in 2015 geopend en laat je denken dat je je in Mexico bevindt door de Mexicaanse sferen als watervallen, palmbomen en Mexicaanse gebouwen. Voor het hele gezin is het hier één groot feest, door de waterfaciliteiten voor iedere leeftijd. Zo is er één groot zwembad, 2 sprayparken, een bubbelbad en 2 waterspeelplaatsen. En of dit nog niet genoeg was, kun je maar liefst van 10 glijbanen af gaan! De MexiCone laat je prachtige 3Dprojecties zien en met het hele gezin kun je van de Magic Maya. Plezier maken gaat vanzelf bij Aqua Mexicana.

Vakantiepark

Bij Slagharen is dus van alles te beleven. Om dit allemaal te kunnen zien en meemaken, heb je waarschijnlijk langer dan één dag nodig. Waarom maak je van dit uitstapje dan geen echte vakantie?  Slagharen heeft een enorme verscheidenheid aan accommodaties. De keuze van je verblijf is gigantisch. Je kunt namelijk als een echte Indiaan in een wigwam overnachten of als een stoere cowboy in de Cowboy Cottage. Of blijf in één van de luxe vakantiehuisjes slapen. Nog leuker is misschien wel het echte campinggevoel met je eigen tent of caravan. Nieuw! De Racoon Lodges: een luxe lodge voor maximaal 6 personen in de stijl van American Indian. Alles is mogelijk bij Slagharen. Benieuwd naar alle overnachtingsmogelijkheden? Klik hier

Een dag, weekend of zelfs vakantie vol belevenissen beleef je bij Slagharen.

Contact Slagharen

Attractie- en vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37 
7776 PB Slagharen
+31 52 368 30 00
www.slagharen.nl

Openingstijden Slagharen

Het attractiepark is vrijwel iedere dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Sommige dagen is het park zelfs open tot 18:00 uur. Het waterpark is maar liefst tot 20:00 uur open voor extra lange waterpret. 

Terug naar overzicht