Speeltuin

Voor het grootse plezier bezoek je een speeltuin 

Een speeltuin is een plek die het beste naar boven haalt bij zowel kinderen als volwassenen. Het is een plek die nooit zal vervelen en waar je de grootste avonturen beleefd. Als ouder is het prachtig om je kinderen te zien genieten en dat geeft je natuurlijk een goed gevoel. Bij mooi weer maken kinderen het grootste plezier met waterpret en zijn ze lekker in de weer in het zonnetje. Maar ook in de winter moet er plezier gemaakt kunnen worden en daarom heeft Stap Is Uit de leukste (overdekte) speeltuinen voor je klaar gezet.

Linnaeushof

De grootste speeltuin van Europa is -gelukkig- gewoon te vinden in Nederland. Met meer dan 350 speeltoestellen en attracties kijkt ieder kind zijn ogen uit. Waterpret, minigolf, klimtoestellen, auto's en noem het maar op.. Het is zo gek niet te bedenken of het is wel te vinden bij Linnaeushof. Pret in ieder seizoen door de overdekte speelhallen waar je lekker droog en warm blijft in het najaar. In de binnenspeeltuin kun je skelter rijden in de lucht en gieren in de botsauto's. Groot waterplezier op de waterfietsen, bekijk het park vanuit de schommels of sky-dive en voel de wind door je haren tijdens het karten.

Contact Linnaeushof:

Recreatiepark Linnaeushof
Glipperweg 4C
2104 AK Heemstede

Openingstijden Linnaeushof:

Linnaeushof is geopend van eind maart tot en met oktober. Het park gaat open om 10:00 uur en sluit om 17:00 of 18:00 uur. Voor de precieze openingstijden, klik hier

KidZcity 

Het grootste indoor attractiepark van de randstad is KidZcity te Utrecht. Voor de dagen waarop het buiten te koud en te nat is, is een binnenspeeltuin hét idee voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Kinderen tot 12 jaar vermaken zich de hele dag in KidZcity. De kinderen kunnen afwisselen tussen klim- en springtoestellen, maar er zijn ook schiet- en botsattracties. Er is een paardencarrousel en een glijbaan. Alle ingrediënten voor een dag vol plezier vind je in KidZcity. 

Contact KidZcity:

KidZcity
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht

Openingstijden KidZcity:

De openingstijden van KidZcity verschillen nog weleens. De speeltuin gaat wel altijd om 10:00 uur open, maar de sluitingstijden verschillen af en toe. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan: klik hier voor de juiste openingstijden. 

BillyBird Park

Hét park met uitgebreide faciliteiten voor zowel in de zomer als in de winter. In de zomer kun je je vermaken op de grote buitenspeelplaats, op de kermis, tijdens het bergbeklimmen en op de waterglijbaan. Heb je het warm gekregen van al dat plezier maken? Koel lekker af in het grote strandbad. Speel in het heldere water of maak zandkastelen op het strand. Voor de jeugd is er zelfs een party eiland (18+) waar je lekker kunt loungen. De ouders vermaken zich op de ligweide met een wijntje en tapas. In de winter ontdekken jullie het overdekte speelplezier. Kortom: voor het hele gezin is het genieten geblazen bij BillyBird Park te Hemelrijk.

Contact Billy Bird Park:

BillyBird Park Hemelrijk
Zeelandsedijk 34A
5408 SM Volkel

Openingstijden BillyBird Park:

Iedere dag is het park geopend van 10:00 tot 17:00 uur. In de zomermaanden kunnen de sluitingstijden afwijken en is het park vaak langer open. Bekijk hier de dagelijkse openingstijden en prijzen.  

Terug naar overzicht