Contact Stap Is Uit

Wij van Stap Is Uit doen er alles aan om jouw uitstapje van 's morgens vroeg tot 's avonds laat vlekkeloos te laten verlopen. Of je nou met de auto, de fiets of de trein naar het Dolfinarium, het strand of de kinderboerderij gaat: We willen dat jij en je vrienden en/of familie een geweldige, ontspannen dag gaan beleven die nooit meer vergeten mag worden. Jouw dagje uit is onze zorg en we zetten alles op alles om je dromen te verwezenlijken. 

Uw mening telt

We vinden de mening van onze bezoekers daarom erg belangrijk. Ben jij zeer tevreden over Stap Is Uit of heb je tips of opmerkingen over onze website? Mis je bijvoorbeeld nog een uitstapje die we écht niet hadden mogen vergeten? Ook met vragen en onduidelijkheden kun je bij ons terecht. Niets is te gek, twijfel dus vooral niet en meld het ons. Hieronder vind je een contactformulier. Na je naam en e-mailadres ingevuld te hebben, kun je je berichtje schrijven. We waarderen dit enorm!

Deel jouw dagje uit!

Ook als je al ervaring hebt met één van de uitstapjes van onze website, zijn we heel benieuwd naar hoe je deze dag hebt beleefd. We zijn nieuwsgierig naar jouw mening. Beschrijf daarom hoe jouw dagje uit was, meld ons wat je leuk of minder leuk vond en ook tips voor andere bezoekers zijn van harte welkom. Zo kunnen we Stap Is Uit alleen maar verbeteren en het onze gasten nog beter naar hun zin maken. 

Alvast bedankt en geniet van jullie uitstapjes!

Dierentuin Op zoek naar een uitstapje voor het hele gezin? Dan is de dierentuin dé plek waar je een gezellige dag zult beleven. De kleintjes kijken hun ogen uit en ontdekken hoeveel verschillende... lees meer Nemo Amsterdam Word nu zelf een wetenschapper en leer alles over proefjes en experimenten. Ga aan de slag en maak met alledaagse spulletjes en gereedschappen de tofste dingen. Doe snel je labjas aan en je veiligheidsbril op en duik in ... lees meer Julianatoren Een onvergetelijke dag organiseren waarbij het draait om de kids? Julianatoren overtreft al je verwachtingen. Speciaal voor kinderen tussen 2 en 12 jaar biedt Julianatoren maar liefst meer dan 60 at... lees meer Naar het strand Als de zon zich eindelijk laat zien in Nederland en ons kikkerlandje wordt opgewarmd, is het een leuk idee om naar het strand te gaan. Voor een ultiem vakantiegevoel hoef je niet naar het buitenland, zolang je maar ... lees meer Neeltje Jans Een combinatie van plezier maken én alles te weten komen over de bekende Deltawerken en de schitterende onderwaterwereld. Dit allemaal op één locatie: Deltapark Neeltje Jans te Vrouwenpolder. G... lees meer Dolfinarium Wie wordt er nou niet vrolijk van dolfijnen? Deze blije waterdieren bezorgen je gegarandeerd een lach op je gezicht. Ontdek de onderwaterwereld bij het Dolfinarium te Harderwijk. Door middel van spetterende shows st... lees meer Museum Nederland kent opvallend veel soorten musea die door het hele land verspreid zijn. Er zijn openluchtmuseums, maar ook binnen de deuren van grote gebouwen valt van alles te bezichtigen. Dit maakt een mus... lees meer Efteling Iedereen kent de Efteling wel. Een wereld vol sprookjes en magische avonturen gaat voor je open. De Efteling is één van de grootste pretparken van Europa en is zeker de moeite waard om te bez... lees meer